2018. már 29.

Mi a különbség a nő és a férfi között

írta: Ambrelle
Mi a különbség a nő és a férfi között

A legutóbbi jegyesoktatásunk alkalmával egy nagyon érdekes videót mutatott nekünk az atya arról, hogy mi a különbség a férfiak és a nők között.

Elkezdődött a jegyesoktatás. A balassagyarmati nagytemplomba járunk. Hat alkalomból a második alkalmat tudhattuk magunk mögött ezen az órán.

kulonbseg_ferfiak_es_nok_kozott.jpg

Az Atya egy nagyon érdekes (azonban hosszú) videót mutatott nekünk ahol Pál Ferenc atya tartott egy előadást arról, hogy mi a különbség a nők és a férfiak között.
Úgy ültünk neki, hogy na, biztos valami olyat fog mondani amit már régen tudunk mivel 5 és fél éve vagyunk együtt. De meglepetést okozott a videó.

Az Atyáról tudni kell, hogy 1996-ban szentelték pappá és több nagy templomban is plébánoshelyettes és atya is volt. Azonban ami érdekes, hogy 2005-től a Semmelweis Egyetem állandó munkatársa lett a Mentálhigiéné Intézetben. így közelről tudta tanulmányozni a férfi és a női agy működését. Az alábbi linken meg tudjátok nézni a videót:

 

Ha tetszett a videó, akkor itt van még néhány könyve a témában: 

  • Tükör által világosan (Kairosz Kiadó, Budapest, 2009)
  • A függőségtől az intimitásig – Vágy, élmény, kapcsolat (Kulcslyuk Kiadó, Budapest, 2010)
  • Természetes spiritualitás – Meghittségben Istennel (Kairosz Kiadó, Budapest, 2011)
  • A szorongástól az önbecsülésig (Kulcslyuk Kiadó, Budapest, 2012)
  • A magánytól az összetartozásig (Kulcslyuk Kiadó, Budapest, 2014)

 

Szólj hozzá

oktatás esküvő templom lakodalom jegyesoktatás menyasszony atya esküvőszervezés jegyes pál feri pál ferenc esküvő szervezés saját esküvő szervezése